Vacation villa Holland House Cape Coral, Florida – USA

Vacation villa Holland House Cape Coral, Florida – USA

Holland House Cape Coral ligt in een van de mooiste en rustigste vila wijken van Cape Coral met toegang tot de Golf van Mexico middels een kanaal zonder bruggen. Het huis beschikt over een aanlegsteiger, bootdock en boot-lift en een prachtig verwarmd zwembad met spa. De achterkant van de villa ligt op het zuiden, dus u kunt de hele dag genieten van de zon. Middels de vele palmbomen die rondom de villa staan, zijn er ook genoeg schaduwplekken gecreëerd. Het terras is voorzien van een muggengaas overkapping en beschikt over een gas-barbecue. 

Winkels en restaurants zijn op korte afstand van de villa. Als u vanuit Europa vliegt kunt u vanaf Amsterdam met 1 tussenstop naar Fort Myers vliegen. Vanuit Dusseldorf gaan er ook goedkope rechtstreekse vluchten naar Fort Myers. Vanaf het vliegveld kunt u per huur-auto of Uber taxi eenvoudig naar de accommodatie komen. 

De eilanden ‘Pine Island’, ‘Sanibel’, ‘Captiva’ en de stranden van Fort Myers zijn op korte afstand van de accommodatie. Ook de openbare golfbaan “Coral Oaks’ is dicht bij. 

Vanaf de eigen steiger kunt u ook vissen. Als u met een boot de Golf van Mexico op gaat, wordt u vaak begroet door dolfijnen. De luchtkwaliteit in Cape Coral is de gezondste van de VS.

De villa is eigendom van Nederlanders en wordt lokaal beheerd door een vast team die u kan helpen met alle voorkomende zaken. De villa ligt in een veilige en rustige buurt en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de doorgaande wegen. Ook liggen er diverse shopping malls en outlet centra op korte afstand van de villa. Bekende bezienswaardigheden zijn o.a. het Ford en Edison winter estate in Fort Myers. Het Dali museum in St. Petersburg en Orlando met zijn pretparken is gemakkelijk met een dagje uit te bezoeken.

Wil je golfen, dan is er op een aantal kilomerts van de villa de Coral Oaks golfclub. Meer interesse om zelf te gaan varen? Wij helpen u graag om een boot of kano te huren. De boot kun je in het dock met lift stallen achter het huis. De bekende eilanden met zandstrand en de Golf van Mexico zijn te gemakkelijk, zonder onder bruggen door te moeten gaan, te bereiken via de brede kanalen en langs de mangrove bomen. Als u de haven verlaat, wordt u vaak al begroet door dolfijnen en langs de oevers kunt u ook vele zeekoeien tegen komen. Kortom een gigantische belevenis. Boek snel!